Print this Post


Senatorul Renică Diaconescu și proiectul său intitulat „Dreptul la viață”

renica diaconescu linia intai 710

.

Inițiativa legislativă „Dreptul la viață”, promovată de dr. Renică Diaconescu – vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Senatul României, pare să prindă contur. Proiectul d-lui senator vine în ajutorul celor aflați în stare vegetativă și pentru care statul nu are niciun program privind decontarea cheltuielilor.

După cum se știe, inițiativa a pornit de la cazul tragic al unui pacient de-al său, fiul fostului director al Spitalului Județean de Urgență Slatina, medicul Gheorghe Ciobanu.

Inițiativa legislativă „Dreptul la viață” a primit avizul Ministerului Sănătății și, după cum ne-a spus însuși dr. Diaconescu, în această sesiune parlamentară va primi și pe cele ale Senatului și Camerei Deputaților. Dr. Renică Diaconescu spune că este necesară înființarea unui compartiment în toate spitalele din țară, pentru acești pacienți, care nu pot fi tratați în orice condiții. Se speră ca proiectul său să aibă sorți de izbândă, în viitorul apropiat, pentru ca oamenii aflați în astfel de cazuri speciale să aibă o șansă în plus la viață. Succes, d-le doctor!

LINIA ÎNTÂI 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/senatorul-renica-diaconescu-si-proiectul-sau-intitulat-dreptul-la-viata/

1 comment

  1. Gică Contra

    După cum îl cunosc eu,dl.dr.ce își pune în gând va face.
    Trebuie făcut ceva în acest domeniu!
    Sunt oameni,semeni de-ai noștri,care sunt în suferință,care nu trebuie amandonați sau nemai băgați în seamă mergând pe ideea că”lasă și așa moare”!
    Felicitări,d-le Senator!

Comments have been disabled.