Print this Post

Daniel Tudor, prim-vicepreședinte PNL Olt și viceprimar al Orașului Scornicești:

Și electoratul din Olt, în deplină cunoștință de cauză, poate repune România pe harta Europei!

D-le viceprimar, ați participat, recent, la manifestarea electorală a PNL de la Craiova, având în frunte pe Rareș Bogdan. Cum vi s-a părut atmosfera din Bănie?

Așa este… Sâmbătă, 6 aprilie, am fost prezent la Craiova, acolo unde a avut loc lansarea candidaților la alegerile parlamentare. Am avut onoarea de a mă afla, chiar pe scenă alături de lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, în frunte, bineînțeles cu președintele partidului, d-l Ludovic Orban. Am văzut, în rândul celor prezenți, o stare de spirit cum rar ți-e dat să vezi și sunt convins că oltenii s-au săturat de administrațiile PSD, care au lăsat Oltenia în paragină și au constrâns tinerii să plece la muncă în străinătate.

Am simțit, în inimile celor care au participat la manifestare, și ați văzut și dvs., au fost în număr foarte mare, dorința de schimbare și încrederea că aceasta se va concretiza, începând cu alegerile europarlamentare. PNL are cea mai bună listă la alegerile europarlamentare și sunt convins că oltenii vor vota în consecință.

daniel tudor scornicesti li 2Ce importanță au alegerile europarlamentare în ecuația cuceririi puterii politice de către PNL?

Nu este vorba de cucerirea puterii politice de către PNL, nu acesta este obiectivul în sine. PNL nu vrea să cucerească ceva, ci să demonstreze, prin tot ceea ce face, că este singura alternativă pentru români și pentru România Europeană. Asta înseamnă pentru noi câștigarea alegerilor europarlamentare, păstrarea României în marea familie europeană și restabilirea prestigiului României, ca țară membră a UE.

Care este rolul dvs. în această campanie electorală?

Rolul meu este rolul tuturor liberalilor: luptăm și ne implicăm pentru promovarea ideilor și principiilor PNL, idei și principii care coincid cu interesele românilor.

Veți păstra tradiția, la alegerile locale, ca să aveți un primar liberal la Scornicești?

Cu siguranță, nu voi fi eu cel care va pune punct acestei tradiții, vă veți convinge!

Cum vedeți bătălia pentru Cotroceni?

Nu va fi o bătălie. Lucrurile sunt deja clare și rezultatul de la europarlamentare va dovedi acest lucru. Președintele Iohannis nu are un contracandidat viabil.

Credeți că locuitorii Scorniceștiului sunt convinși de necesitatea scoaterii de la putere a PSD, având în vedere dezastrul economic și social creat de guvernele alternative ale acestui partid?

Nu doar locuitorii din Scornicești, toți românii își doresc schimbarea, în general, și scoaterea PSD de la guvernare, în special.

Ce mesaj aveți către electoratul din Olt, acum la aceste alegeri europarlamentare?

Să vină la vot și să aibă credința că și el, în deplină cunoștință de cauză, cu votul lui, poate repune România pe harta Europei!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/si-electoratul-din-olt-in-deplina-cunostinta-de-cauza-poate-repune-romania-pe-harta-europei/