Print this Post


Siminica Mirea donează echipamente de protecție confecționate în fabricile pe care le deține

Pentru a veni în sprijinul Spitalului Județean de Urgență Slatina, a primăriilor și a locuitorilor, senatorul PSD de Olt – Siminica Mirea donează echipamente de protecție, în vedea prevenirii răspândirii și infectării cu COVID-19.

Deoarece există o criză severă de măști de protecție și combinezoane atât la nivel național, cât și la nivelul județului Olt, Siminica Mirea a hotărât ca fabricile de confecții pe care le deține, în localitățile Crâmpoia și Șerbănești, să producă și să distribuie, gratuit, aceste produse către Spitalul Județean de Urgență Slatina. Zilnic, sunt confecționate 1500 de măști, care sunt împărțite și la primării, dar și localnicilor.

siminica mirea 787Chiar dacă nu a vrut să facă declarații pe acest subiect, considerând că este un gest de normalitate, Siminica Mirea a primit mulțumiri, pe o rețea de socializare, din partea Mirelei Stăncioiu, director de îngrijiri medicale din cadrul SJU Slatina: „Mulțumim pentru tot ajutorul oferit (chiar de nu a fost solicitat). Oamenii adevărați oferă fără să li se ceară! Mulțumim, d-na Siminica Mirea! (este doar exemplu, numărul nu contează)”.

Ionuț DUMITRESCU

masti siminica 787

Permanent link to this article: http://linia1.ro/siminica-mirea-doneaza-echipamente-de-protectie-confectionate-in-fabricile-pe-care-le-detine/