Print this Post

Rădița Piroșca, director general al DGASPC Olt:

Singura dizabilitate reală a omului este incapabilitatea de a simți iubire pentru alții

Ca în fiecare an, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a organizat o serie de activități, pentru a celebra Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În 1992, Organizația Națiunilor Unite a proclamat data de 3 decembrie Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a reprezentat un prilej prin care DGASPC Olt și-a exprimat solidaritatea și respectul pentru aceste persoane, oferindu-le o masă festivă, programe artistice, aducând, pe lângă cadouri, și bucurie în suflet.
dgaspc olt„Dizabilitatea nu este un handicap. Singura dizabilitate reală a omului nu vine cu limita de vârstă, nici cu boala, nici cu o oarecare formă de invaliditate. Singura dizabilitate reală a omului este incapabilitatea de a simți iubire pentru alții. Nu lipsa sau prezența unei dizabilități îi face pe oameni deosebiți, ci caracterul lor, munca, talentul și aptitudinile.
Cu această ocazie, urăm un călduros «La mulți ani și multă sănătate!» acestor persoane care ne demonstrează, zilnic, că sunt puternice, vesele și optimiste”, a declarat Rădița Piroșca, director general al DGASPC Olt.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/singura-dizabilitate-reala-a-omului-este-incapabilitatea-de-a-simti-iubire-pentru-altii/