Print this Post

Marius Iancu, deputat PSD de Olt:

Solicit ministrului Justiției, Tudorel Toader, și președintelui Klaus Iohannis rezolvarea crizei din justiție

Recent, deputatul PSD de Olt Marius Iancu a dorit să atragă atenția ministrului Justiției, Tudorel Toader, și președintelui Klaus Iohannis, asupra modului de lucru al Direcției Naționale Anticorupție și, implicit, a procurorilor.

marius iancu deputat li 720

.

„Trăim, de ceva timp, cea mai mare criză din justiția din România. Asistăm, cu toții, cetățeni și oameni politici, la un show făcut de reprezentanții uneia dintre instituțiile importante ale statului, Direcția Națională Anticorupție. 
Nu este normal ca această instituție «să se bată» în înregistrări cu cetățenii României, iar procurorii care au limbaj de «băieți de cartier» să fie acuzați că fabrică probe și fac dosare la comandă, cu scopul de a scoate din viața politică anumiți oameni. Aceste lucruri trebuie verificate, iar toți procurorii implicați în aceste scandaluri trebuie suspendați din funcție.

Din acest moment, DNA nu mai are credibilitate și este necesară o reformare și o regândire a structurii acestei instituții care pare, acum, un stat în stat, cu reguli proprii, care nu au nicio legătură cu respectarea Constituției și a legilor sau cu lupta anticorupție.

În calitate de parlamentar al României și reprezentant al cetățenilor județului Olt în Parlamentul României, solicit ministrului Justiției, Tudorel Toader și președintelui Klaus Iohannis care, până acum, nu a avut nicio reacție, rezolvarea acestei crize din justiție care afectează grav democrația, încrederea cetățenilor în sistemul judiciar și imaginea României”, a declarat deputatul Marius Iancu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/solicit-ministrului-justitiei-tudorel-toader-si-presedintelui-klaus-iohannis-rezolvarea-crizei-din-justitie/