Print this Post


Soții Ionel și Siminica Mirea sunt printre puținii politicieni cu adevărat de dreapta din județul Olt

Cea mai simplă definiție a omului de dreapta sună în felul următor: omul de dreapta este un întreprinzător  care reușește, prin abilitățile sale manageriale, morale și profesionale, să angajeze măcar doi oameni la societatea privată pe care o conduce și o finanțează.

Să le plătească angajaților salariile la timp și să-și achite dările aferente la stat, în timp optim. Să facă toate aceste lucruri fără a beneficia de vreun spate politic, așa cum fac alții, care mistifică licitații și beneficiază de favoruri și sprijin din partea unor comandamente subterane, care drenează banii statului.

ionel siminica mirea 604Printre puținii oameni de dreapta din Olt, care îndeplinesc in integrum aceste condiții, se află și soții Ionel și Siminica Mirea. Locurile de muncă pe care aceștia le-au creat (peste 400), comportamentul lor demn în societate, prestigiul lor în fața oamenilor, dar și în fața celorlalți politicieni, care au șapte ani de acasă, îi plasează în elita dreptei noastre autentice din județul Olt.

Cine nu crede, să cerceteze minuțios și să vadă cine sunt, cu adevărat, soții Ionel și Siminica Mirea, cei care au fost prima linie a frontului ce a avut ca obiectiv trimiterea lui Klaus Iohannis la Cotroceni…

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/sotii-ionel-si-siminica-mirea-sunt-printre-putinii-politicieni-cu-adevarat-de-dreapta-din-judetul-olt-2/