Print this Post


Spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în Municipiul Slatina

SC Compania de Apă Olt va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în municipiul Slatina și în comuna Slătioara, în zilele de 22, 23, 24 și 25 iulie 2019, având ca scop îmbunătățirea calității apei potabile furnizate beneficiarilor.

În zilele de 22 și 23 iulie a.c., se vor efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, în partea de jos și în partea de sus a municipiului Slatina, începând cu ora 21.30, până a doua zi, la ora 5.30.  În zilele de 24 și 25 iulie a.c., sunt vizate: partea de sus a municipiului Slatina și comuna Slătioara, în același interval orar menționat anterior.

cao spalari linia intai 766Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune. Pe perioada lucrărilor, nu se oprește furnizarea apei potabile.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/spalari-ale-retelelor-publice-de-alimentare-cu-apa-potabila-in-municipiul-slatina/