Print this Post


Spectacol-dialog al artelor – la Slatina

Vineri, 19 aprilie a.c., începând cu ora 16.00, Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu organizează un spectacol-dialog al artelor, în cadrul celei de-a V-a ediții a evenimentului cultural slătinean Interludica. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Eugen Ionescu și va fi precedat de vernisarea unei expoziții de artă fotografică pusă la dispoziție de Asociația Internațională de Artă Fotografică „Euro Foto Art” din Oradea, în baza parteneriatului pe care Asociația Culturală Center Inter Art, prin Clubul de Fotografie Alutus Slatina, îl are de câțiva ani.

afis interludica 2019Sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu va deveni, pentru o oră și jumătate, locul în care dragostea pentru cuvânt și pentru sunetul muzicii îi va uni pe toți aceia care le sunt și ne sunt prieteni.

Vor avea loc două lansări de carte prezentate de criticul literar Alex Ștefănescu. Este vorba despre volumul „ContraDicție” semnat de scriitorul Daniel Ioniță din Noua Zeelandă și volumul „Cântarea Cântărilor” semnat de scriitorul George Smarandache din Slatina. Volumele, în versiune bilingvă (română și engleză) sunt apărute sub egida Academiei Româno-Australiană pentru Cultură din Noua Zeelandă.

Un recital poetic susținut de actrița Daniela Nane și un recital muzical susținut de cantautorul Nicu Alifantis vor întregi atmosfera de sărbătoare a muzicii și cuvântului scris, rostit și cântat.

Seara se va încheia cu un spectacol de teatru, o comedie spumoasă în care joacă actorii Monica Davidescu / Tania Popa, Ileana Olteanu / Eugenia Șerban, Armand Calotă, Ovidiu Cuncea, Gavril Pătru / Dorin And one. Regia spectacolului este semnată de Armand Calinovici și este o adaptare după piesa „Încurcă lume” de A.D. Hertz.

Intrarea la lansările de carte și la recitalurile Danielei Nane și lui Nicu Alifantis este gratuită, în limita locurilor din sală.

Intrarea la spectacolul de teatru „Amanta” se face pe bază de bilete ce pot fi procurate începând de marți 9 aprilie 2019, ora 16.00, de la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu. Costul unui bilet este de 12,50 lei și se dau în limita a două bilete/solicitant.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/spectacol-dialog-al-artelor-la-slatina/