Print this Post


„Tarot cu icoane”, la Biblioteca Județeană Antim Ivireanul

biblioteca judeteana valcea li

.

Societatea Culturală Anton Pann, în parteneriat cu Muzeul Județean Aurelian Sacerdoțeanu și Biblioteca Județeană Antim Ivireanul, va organiza joi, 20 aprilie 2017, ora 17.00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul, lansarea volumului de versuri „Tarot cu icoane” (volum premiat cu Premiul Antares al U.S.R. în anul 2016), sub semnătura domnului colonel în rezervă Liviu Vișan.

Domnul Liviu Vișan, autor a mai multor volume, poezie și proză, s-a născut în anul 1953 în localitatea Balotești-Ilfov. A absolvit Școala de Ofițeri de Infanterie de la Sibiu în anul 1978, Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București, în anul 1989, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, în anul 1995. A devenit membru al Uniunii Scriitorilor din România în anul 2014. Are o vechime de 30 de ani în presa militară, deține funcția de redactor-șef al Revistei de literatură și artă „Viața militară”. Deține mai multe premii și distincții pentru  creație literară, și activitatea culturală, printre care și Medalia de aur, oferită de Asociația Italiană „Sentimente latine”.

Asupra volumului de poezie „Tarot cu icoane” își vor exprima opiniile prof dr. Mihaela Rădulescu, Președintele Cenaclului Artelor „Anton Pann” și alți doritori din public. Se va desfășura un moment poetic din creația autorului și un moment muzical cu cavalistul Cornel Popescu din Craiova, membru al Societății Culturale Anton Pann.

Vă așteptăm!

Cu considerație, Nicu Cismaru – președintele Societății Culturale Anton Pann

Permanent link to this article: http://linia1.ro/tarot-cu-icoane-la-biblioteca-judeteana-antim-ivireanul/