Print this Post


Tichetele sociale pentru Crăciun se vor primi în luna decembrie

Primăria Municipiului Slatina anunță faptul că a încheiat perioada de depunere a cererilor de solicitare a tichetelor sociale pentru Crăciun, în valoare de 100 de lei. Acestea vor fi acordate gratuit, în luna decembrie a.c., persoanelor cu venituri mici, persoanelor vârstnice și a celor cu handicap.

Direcția Socială Slatina a primit peste 5600 de solicitări, multe dintre acestea fiind respinse, deoarece nu se îndeplineau condițiile cerute. De asemenea, unii solicitanți au depus mai multe cereri, însă reprezentanții direcției au declarat că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, însă numai o cerere va fi aprobată.

tichete sociale slatinaÎn continuare, urmează verificarea veniturilor solicitanților. Pensionarii care câștigă lunar peste 1.200 de lei nu vor putea primi tichetele sociale.

Slătinenii care vor primi astfel de tichete sociale le vor putea valorifica în 73 de unități comerciale de pe raza municipiului, lista cu magazinele va fi primită în plic, odată cu tichetele. Fiecare persoană va primi câte 10 bonuri, în valoare totală de 100 de lei, la domiciliu, prin factorul poștal.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/tichetele-sociale-pentru-craciun-se-vor-primi-in-luna-decembrie/