Print this Post


TMK Artrom, donație de material didactic pentru cercul de robotică de la Palatul Copiilor Slatina

Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina a primit, marți, 22 ianuarie a.c., vizita unei delegații a companiei TMK ARTROM Slatina, condusă de Cristian Drînciu – director general adjunct Operațiuni. Scopul acestei întâlniri a fost acela de susținere a activității Cercului de Robotică din cadrul Palatului Copiilor.

„În valoare de 12.000 lei, donația companiei TMK a constat în: truse pentru studiul roboticii, kit-uri de robotică, imprimantă 3D, diverse aparate de măsură și unelte de lucru, ce vor permite elevilor pasionați de robotică să experimenteze și să descopere misterele tehnologiei”, a declarat Ion Teleșpan, director adjunct al Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina.

tmk palatul copiilor„Cei 20 de copii care fac parte din Cercul de Robotică sunt coordonați de Ion Teleșpan. Prin acest pas, Palatul Copiilor «Adrian Băran» Slatina se alătură altor instituții de învățământ din Slatina, ce oferă elevilor posibilitatea de a studia robotica”, a declarat prof. Ilie Brăileanu, director al Palatului Copiilor.

În discursul său, Cristian Drînciu, director general adjunct Operațiuni al TMK Artrom, a amintit faptul că educația STEM este necesară generației actuale, care reprezintă un concept educațional ce se bazează pe ideea de educare a elevilor în patru domenii: știință, tehnologie, inginerie si matematică, folosind o abordare multi-disciplinară și aplicată.

Ionuț DUMITRESCU 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/tmk-artrom-donatie-de-material-didactic-pentru-cercul-de-robotica-de-la-palatul-copiilor-slatina/