Print this Post


Totul despre femei

Primăria Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art organizează, joi, 28 februarie 2019, ora 18.30, spectacolul de teatru „Totul despre femei”. Evenimentul se va desfășura pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu, spectacol realizat la Teatrul Arte dell’Anima, în regia lui Felix Crainicu și în interpretarea actrițelor Crina Lință, Corina Dănilă și Adriana Titieni.

Biletele se pun în vânzare începând de joi, 14 februarie 2019, la casieria Centrului. Prețul unui bilet este 12,50 lei.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată, care va străluci, de fiecare dată diferit, atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

teatru torul despre femeiStrălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actul artistic, trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare, în parte, să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetițe la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndrăgostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” este o comedie romantică, cu trei actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate, în care se va spune totul despre femei.

Ionuț Dumitrescu

 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/totul-despre-femei/