Print this Post


Un milion de români susțin măsurile propuse de PSD în Pactul pentru Bunăstare

Conform unui comunicat de presă emis de Partidul Social Democrat, un milion de români susțin măsurile propuse de PSD în Pactul pentru Bunăstare și au și semnat acest document.

Reprezentanții PSD spun că românii își doresc pensii și salarii mai mari și programe dedicate tinerilor antreprenori.

„Un milion de români vor să aibă un trai mai bun în țara lor și siguranța că niciun partid din opoziție nu le va lua din bani. Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest demers și au semnat singurul angajament pentru binele fiecărui român! Continuăm!”, se precizează în comunicatul de presă.

psd pactul pentru bunastare22La începutul lunii septembrie, liderul PSD Viorica Dăncilă a propus partidelor semnarea „Pactului Național pentru bunăstarea românilor”, afirmând că dorește ca „oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile și pensiile”. Ulterior, după ce nu a semnat niciun partid, social-democrații au transformat pactul într-o petiție și au îndemnat populația să o semneze. (P)

Permanent link to this article: http://linia1.ro/un-milion-de-romani-sustin-masurile-propuse-de-psd-in-pactul-pentru-bunastare/