Print this Post


Un nou spectacol de teatru – la Slatina

Miercuri, 19 august a.c., începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina va găzdui un nou spectacol de teatru de excepție – „Șase din 49” de Spiró György. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Slatina, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” și Asociația Culturală Center Inter Art.

Pe scenă, vor urca actorii Dana Voicu și Liviu Cheloiu de la Teatrul de Artă București, în regia lui Alexandru Maftei, traducerea – Zeno Fodor.

Biletele se pun în vânzare începând de joi, 8 august, ora 16.00, la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Prețul unui bilet este 12,50 lei.

Afis 6 din 49 slatinaCe se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli atunci când sunt puși în fața unui bilet câștigător la loto care valorează 10 milioane de euro?

Cei doi soți cad pradă unei imaginații debordante și evoluează de la bucurie frenetică, la frică paralizantă și paranoia avansată. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relației lor ies încet, încet, la iveală, într-o cavalcadă, când comică, când tragi-comică, care culminează cu un gest extrem.

Sub aparența comică, piesa „Șase din 49” pune în discuție, până la urmă, felul în care o relație de cuplu poate rezista uneia din cele mai perfide ispite inventate vreodată: banii!

Ionuț DUMITRESCU

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/un-nou-spectacol-de-teatru-la-slatina/