Print this Post


USR OLT – CONFERINȚĂ DE PRESĂ SAU NON MULTA SED MULTUM

Consacrați idealurilor generoase, cu care a plecat la drum acest partid, schimbând radical arhitectura politică a Bucureștiului, liderii USR Olt și-au inaugurat recent sediul politic, în zona istorică a municipiului Slatina, în proximitatea fostei Case a Armatei.

Deschiderea conferinței a făcut-o economistul Silviu Anton, președintele USR Olt, care a criticat atitudinea autorităților primăriei Slatina, care nu i-au aprobat cererea instalării unui cort, pentru strângerea de semnături, în cadrul proiectului USR „Fără penali în funcții publice”. Președintele USR Olt, spune că, deși legea ar fi permis acest lucru, reprezentanții primăriei au invocat altă lege, prin care i se cere USR proiect de amplasare, autorizație de construcție și tot ce presupune birocrația noastră alutană, care vine din întunecatul comunism.

conferinta usr olt linia intaiÎn altă ordine de idei, Silviu Anton și-a exprimat speranța că echipa USR Olt, cristalizată în jurul domniei sale, va reuși să oficializeze cât mai multe organizații în județ, domnia sa vizând, astfel, schimbarea acestei clase politice, care a făcut din România o Vale a Plângerii.

Au luat apoi cuvântul dr. Sorin Lesnic și ing. Gelu Bondoc, alți doi lideri ai USR Olt, care au vorbit despre conduita morală a USR, despre calitatea oamenilor din acest partid, reiterând ideea că USR este varianta unică pentru scoaterea României din mocirlă.

„Atitudinea Primăriei Slatina, aceea de a ne respinge instalarea unui cort, pentru a aduna semnături, în proiectul „Fără penali în funcții publice”, denotă faptul că pesediștii sfidează lumea și nu dau doi bani pe părerea cetățenilor onești, care plătesc taxe și impozite”, a dclarat ing, Gelu Bondoc.

Dumitru SÂRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/usr-olt-conferinta-de-presa-sau-non-multa-sed-multum/