Print this Post


Vicepremierul Paul Stănescu: În vizitele mele prin țară, am insistat ca aleșii locali să demareze proiectele aprobate prin PNDL

La sfârșitul săptămânii trecute, viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, și Francisk Chiriac – președintele Consiliului Județean Brăila, au semnat un nou contract de finanțare.

Contractul de finanțare, în valoare de 3.804.267,54 de lei, vizează Drumurile județene DJ 203R și DJ211 – Lișcoteanca (km22+500-km24+500) din județul Brăila, ce vor fi modernizate, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE).

paul stanescu braila„Vă felicit pentru importanța pe care o acordați, la nivel de județ, modernizării infrastructurii, în condițiile în care investiția în infrastructură reprezintă una dintre prioritățile de guvernare. În vizitele mele prin țară, am insistat ca aleșii locali să demareze proiectele aprobate prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru că, prin acest program și prin intermediul fondurilor europene, se poate moderniza și reabilita infrastructura de bază (apă-canalizare, școli, spitale, drumuri etc.) la nivelul tuturor localităților”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

Până în prezent, în județul Brăila, din 55 de contracte de finanțare aprobate, care includ 99 de obiective de investiții. Au fost semnate, prin PNDL, etapa a II-a, 33 de contracte de finanțare. Pentru Consiliul Județean Brăila sunt finanțate șase obiective de investiții, în valoare de 61.782.186,30 de lei, care vizează modernizarea a 46,520 km de drumuri județene.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/vicepremierul-paul-stanescu-in-vizitele-mele-prin-tara-am-insistat-ca-alesii-locali-sa-demareze-proiectele-aprobate-prin-pndl/