Print this Post


Vicepremierul Paul Stănescu – mesaj cu ocazia deschiderii noului an școlar: Investind în învățământ, investim, de fapt, în noi și în viitorul nostru!

Printr-un comunicat de presă, vicepremierul Paul Stănescu, președinte al PSD Olt, a transmis un mesaj cu ocazia deschiderii noului an școlar. Acesta este de părere că luna septembrie este o lună a emoțiilor, pentru că înseamnă nu doar venirea toamnei, ci și deschiderea unui nou an școlar. Iar emoțiile îi cuprind, deopotrivă, pe elevi, pe dascăli și pe părinți.

vpm paul stanescu net„Noi, adulții, ne amintim cu drag momentele reîntâlnirii colegilor și a profesorilor, iar elevii au acum ocazia să simtă aceleași emoții și să-și creeze, la rândul lor, asemenea amintiri. Este de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putere ca amintirile elevilor de azi să fie și plăcute, dar și utile.

Vrem să avem tineri bine pregătiți, creativi, deschiși, motivați, capabili să răspundă provocărilor viitoare. De aceea, trebuie să tratăm cu maximă responsabilitate tot ceea ce ține de educația copiilor noștri.

La nivelul Guvernului, privim educația ca pe un factor strategic de dezvoltare. Pentru că educația a fost și va rămâne un domeniu de interes major, mereu pe agenda publică și o prioritate de guvernare.  Investind în învățământ, investim, de fapt, în noi și în viitorul nostru.

Vă doresc tuturor să aveți un an frumos, cu rezultate cât mai bune și cu motive de mândrie! Mult succes!”, a spus Paul Stănescu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/vicepremierul-paul-stanescu-mesaj-cu-ocazia-deschiderii-noului-an-scolar-investind-in-invatamant-investim-de-fapt-in-noi-si-in-viitorul-nostru/