Print this Post

Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt:

Victoria noastră este doar o bătălie câștigată în marele război cu un guvern corupt și incapabil să privească spre propriul popor

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a vorbit despre rezultatul obținut de partidul din care face parte, la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019. Acesta este de părere că mobilizarea tuturor românilor, la scrutinul electoral, a fost dovada de necontestat a patriotismului asumat doar la nivel de propaganda de PSD. Cozile uriașe formate de români, în fața secțiilor de votare, au demonstrat că România nu este o țară aflată la coada Europei, ci o țară aflată în fruntea democrației.

liviu voiculescu pnl linia intai 761„Victoria noastră, a PNL, a arătat adversarilor noștri și nouă înșine că suntem hotărâți, puternici și capabili să purtăm cele mai aprige bătălii pentru români și pentru România.

Mulțumesc românilor, în general, și mulțumesc oltenilor, în special, pentru încrederea cu care ne-au mandatat și ne-au angajat, în același timp, să le reprezentăm interesele.

Victoria noastră de ieri este doar o bătălie câștigată în marele război cu un guvern corupt și incapabil să privească spre propriul popor. Un război pe care îl vom câștiga!!!”, a declarat Liviu Voiculescu.

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/victoria-noastra-este-doar-o-batalie-castigata-in-marele-razboi-cu-un-guvern-corupt-si-incapabil-sa-priveasca-spre-propriul-popor/