Print this Post


VIOL ÎN GAȘCĂ, LA SLATINA!?

Violul este un fenomen care ține de condiția umană și care are multiple fațete și implicații în plan individual și social. El reprezintă o infracțiune pedepsită de lege și se referă la un act sexual care are loc împotriva voinței unui dintre parteneri. Când victima este minoră, implicațiile de ordin psihologic, moral, spiritual, social și uman sunt și mai mari.

După cum se știe, acest fenomen a luat amploare și în județul nostru, iar un caz recent se referă la eleva de 16 ani B. M. I. care, conform dosarului nr. 2900/P/2019, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu un grup de tineri format din M.C., R. B., A. C., H. P. și, respectiv, un anume T.M.. Principalul instigator la viol ar fi fost M.C. (prieten cu fata?).

violDin informațiile primite pe surse, se pare că fata a fost internată, având însoțitoare pe mama ei, la spitalul Nr. 9 București.

Se așteaptă ca, din partea comisarului de poliție, care a preluat cazul, un anume Bănică, o acțiune energică pentru elucidarea acestei povești tragice și pedepsirea vinovaților.

La data de 9 august, o tânără în vârstă de 17 ani, din Municipiul Slatina, a sesizat faptul că a fost victima unui viol. Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au stabilit faptul că în seara de 6 august, tânăra ar fi mers la locuința prietenului său, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate. Ulterior, la domiciliul acestuia au mai venit trei prieteni de-ai săi, care, împreună cu prietenul fetei, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt

Vom reveni cu amănunte!!!

LINIA ÎNTÂI   

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/viol-in-gasca-la-slatina/