Print this Post


Vizite de studiu pentru studenții de la USAMV Slatina

Joi, 31 octombrie a.c., 54 de studenți, alături de cadre didactice de la Filiala Slatina a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, vor participa la târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, Indagra, desfășurat la ROMEXPO București.

„Această vizită de studiu este susținută din fondurile USAMV București și are menirea de a pune în legătură studenții interesați cu diverși agenți economici, în vederea aprofundării tehnicilor de marketing și găsirea răspunsurilor la întrebări pe teme de interes din domeniul agribusiness”, a declarat lector univ. dr. Victor Tița, director Filiala Slatina.

indagra usamv slatinaDe asemenea, în perioada 9-16 noiembrie 2019, tot din fondurile USAMV București, 9 studenți bursieri de la Filiala Slatina, alături de alți studenți din cadrul Facultății de Management și Dezvoltare Rurală București și Filialei Facultății din Călărași, vor merge într-o vizită de studiu la Hanovra, Germania, la târgul pentru tehnică agricolă Agritehnica.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/vizite-de-studiu-pentru-studentii-de-la-usamv-slatina/