Print this Post


Voi face o campanie decentă, fără atacuri la persoană!, a declarat Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, candidat la Primăria Slatina

„Voi face o campanie decentă, fără atacuri la persoană, mizând pe înțelepciunea slătinenilor care vor schimbarea, fără surle și trâmbițe. O simt în aer. S-au săturat de scandaluri și insulte… Nu mai cred în promisiuni deșarte, în lozinci și, mai ales, nu mai acceptă discursurile triviale. Înaintea tuturor vorbelor, stau faptele și, mai ales, măsura lucrurilor.

voiculescu pnl net 790Așadar, în campania din toamnă, îmi voi măsura cuvintele la adresa adversarilor politici, dar nu voi înceta să le arăt slătinenilor adevărul despre cheltuirea fără socotință de către actuala administrație a banului public și, mai ales, despre proiectele pe care ne angajăm noi, echipa liberală, să le facem pentru orașul lui Eugen Ionesco. Acele proiecte care, odată înfăptuite, vor face din Slatina municipiul care ar fi trebuit să fie demult: un municipiu pe măsura istoriei sale!”, a declarat, în această seară, pentru Linia Întâi, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Dumitru Sârghie

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/voi-face-o-campanie-decenta-fara-atacuri-la-persoana-a-declarat-liviu-voiculescu-presedintele-pnl-olt-candidat-la-primaria-slatina/

4 comments

Skip to comment form

 1. nea nelu

  Domnule, daca face si la Slatina ceea ce a facut la Cungrea, cu doua maini il votez! Il cred in stare de multe realizari, caci este activ, are multa vointa si putere de munca. Succes, Livutu!

 2. adrian

  Romani , nu va lasati tarati i cacat de unul ca asta!

 3. adrian

  Mai terminati cu analfabetii astia care vor sa va conduca…

 4. adrian

  Tiganul asta pe cine vrea sa fraiereasca?

Comments have been disabled.