Print this Post


VOM TRĂI ȘI VOM VEDEA!

Să te lupți cu Opoziția, dar și cu gruparea vetustă și încremenită în proiect și grupată satelit în jurul Vioricăi Dăncilă nu-i la îndemâna oricui. Și, totuși, Paul Stănescu, președintele PSD Olt, alături de mâna sa dreaptă, Marius Oprescu, prim-vicepreședinte al aceleiași formațiuni și președinte CJ Olt, reușește, cu succes, să țină echipa PSD Olt unită și să fie reconfirmat ca lider incontestabil aproape în unanimitate. Votul acela împotrivă dat de primarul Nicolae Stan (zis Bulă),în Comitetul Executiv al PSD Olt, un glonț care s-ar fi vrut a fi de argint, deși orb, ne-a arătat democrația și vitalitatea unei formațiuni județene căreia i se pusese gând negru de la Centru. Așa-zisul puci al primarilor pesediști din Olt nu a fost decât în imaginația unora și nu a avut nicio cauză imediată, nici măcar un scop cu bătaie lungă. Cel puțin așa se întrezărește, deocamdată…

paul stanescu linia intai iun 2018 22De-abia după rezultatul Moțiunii de azi, evenimentele în PSD se vor rostogoli ca bulgărele de zăpadă și se va vedea, negru pe alb, care vor fi supraviețuitorii acestui război pesedisto-pesedist, atât la centru cât și în județele țării și cine va duce mai departe stindardul acestui partid atât de controversat.

Revenind la Olt, să nu uităm „Sindromul Bulă”, manifestat la alegerile acelea interne, spectaculoase, când senatorul Ion Toma a fost înlocuit en-fanfare de Paul Stănescu… Vom trăi și vom vedea!

Dumitru Sârghie

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/vom-trai-si-vom-vedea/