Print this Post


VOR ÎNCETA ABUZURILE S.U.A., FAȚĂ DE ROMÂNIA, ÎN „ERA TRUMP”?

„Pentru a ne păstra independența, nu trebuie să le permitem creditorilor noștri să ne împovăreze continuu cu datorii. Dacă acceptăm asemenea datorii, vom fi taxați pentru mâncare și băutură. Instituțiile bancare sunt mai periculoase pentru libertatea noastră decât armatele” – T. Jefferson, președintele S.U.A.

Ca să înțelegi realitatea, după ce ai fost insistent manipulat în chip diabolic, nu este desigur un lucru prea ușor și plăcut. Un astfel de adevăr l-a exprimat și americanul Th. Jefferson, autor al Declarației de independență (cu B. Franklin și J. Adams), după experiența cooperării sale cu eroii războiului de independență al Coloniilor Unite față de Anglia. Știa, evident, că nu este decât un simplu figurant, alături de alți masoni scoși „în față”, în uralele mulțimii neștiutoare, pe o scenă în care evenimentul formării S.U.A. nu era altceva decât o creație, în vederea inaugurării unei înșelătorii planetare menite să îl aducă în prim-plan pe profețitul conducător unic Antihrist, un mare regizor al istoriei universale propagat de Mafia sionisto-masonică. Regizorul în cauză, având convingerea că „istoria este gândirea celor mai puternici” (așa cum ne atenționa consilierul prezidențial francez Attali), folosea deci „mâna” S.U.A. – ca să scoată castanele din foc – pentru ca lumea toată să fie adusă sub dominația tiranică a „aleșilor” din umbră: puternice nu sunt așadar S.U.A., Rusia, Japonia sau U.E., CI ACEST „stăpânitor iluminat” al planetei care leagă și dezleagă mersul lucrurilor, face legi, realizează revoluții, instaurează guverne, fabrică religii și noi ideologii, încheie tratate militare, schimbă orice și pe oricine după „lumina” pe care o primește de la Lucifer, adoratul său. Astfel, afirmând cu viclenie că scopul principal al lui este pacea și bunăstarea generală, acest regizor perfid ne pune astăzi pe toți în fața unei noi ordini mondiale „patronate”, ca să vezi!, de… S.U.A.! De acolo, din S.U.A., „iluminații” Noii Ere au finanțat – încă din secolul XVIII – o mulțime de secte care, prin învățătura lor hiliastă, eretică, să deturneze pe adevărații credincioși de la Împărăția Cerurilor la un „paradis terestru”, conceput de sioniști (pentru evrei) prin aducerea sub ascultare a neamurilor: martori ai lui Iehova, adventiști, baptiști, milenariști, ateiști, neoprotestanți etc.

costel neacsu 686

Prof. Costel Neacșu

Mai direct spus, chiar la „rădăcina” S.U.A stau unele personalități, cum ar fi primul președinte Washington, Franklin și Jefferson, controlate și dirijate de această Ocultă satanistă, supusă cum spuneam lui Lucifer („marele arhitect”), ale cărui semne – Piramida și „ochiul atotvăzător” al îngerului căzut – se regăsesc imprimate atât pe Marele Sigiliu al S.U.A., cât și pe bancnotele americane! Nici nu bănuiau americanii de rând că puterea lor legitimă, consfințită de o Constituție care le amintea de Libertate și Dreptate, avea de fapt în spate o putere nelegitimă care, garantându-le conducătorilor faima aderenței lor la Oculta mafiotă, vor confisca munca poporului american cu șmecheriile ei bancare și vor inocula cetățenilor iluzia că pot rămâne creștini „autentici” prin acceptarea diferitelor erezii (antihristice). Apoi, concomitent cu transformarea treptată a S.U.A. într-o „sabie” numai bună să lovească în cei ce li s-ar opune, tandemul sionisto-masonic i-a împins pe francezi în ateismul… „luminilor”, înscenându-le groaznicul fratricid revoluționar de la 1789, pentru ca la 1848 să aprindă „focul” drepturilor și al capitalismului în întreaga Europă, să zguduie lumea cu revoluția lor New Age (începută pe la 1800) și, fără scrupule, să declanșeze cel mai sângeros capitol din istorie, reprezentat de războaiele mondiale, bolșevism, nazism, comunism, revoluțiile europene din 1989, globalism.

El este așadar cel care, în Primul Război Mondial, a „aranjat” ca S.U.A. să intre în război (americanii nu aveau nici un interes), tocmai când englezii erau pe picior să încheie pace cu germanii… El a manipulat Conferința de pace de la Paris de după război, prin intermediul „Consiliului Suprem” al celor 4 oameni de-ai lui, unde și-a impus condițiile păcii, a trasat granițele Europei, a generat sisteme politice pe măsura intereselor lor anticreștine… El a dat mână liberă iudeo-bolșevismului în Europa, însângerându-i pe creștini… Și tot el i-a „înhămat” pe americani la noua ordine mondială, promițându-le supremația asupra tuturor națiunilor, pentru ca apoi, încă din 1933, să îl ațâțe pe Hitler la o harță care a degenerat în Al Doilea Război Mondial, să lase România la cheremul comunismului sovietic (încă din 13 ianuarie 1944, conform Arhivei Naționale a S.U.A.) americanii consimțeau la despăgubiri grele atribuite României prin Convenția din 12 septembrie 1944, să îi ceară lui Ceaușescu să plătească dobândă triplă la F.M.I. și, în final, să îl detroneze transformându-ne țara în colonie…

Prof. Costel Neacșu

– CONTINUARE ÎN NUMĂRUL VIITOR –

Permanent link to this article: http://linia1.ro/vor-inceta-abuzurile-s-u-a-fata-de-romania-in-era-trump/