Print this Post


Votează numele parcului tău!

Marți, 13 august a.c., Primăria Municipiul Slatina, prin Emil Moț – primar, a demarat proiectul „Votează numele parcului TĂU!”. Proiectul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina care, în contextul inaugurării celui mai mare și mai nou parc al orașului nostru, doresc să-și aducă o contribuție în alegerea denumirii acestuia.

Până pe data de 27 august a.c., fiecare cetățean va avea privilegiul de a vota, pe site-ul primăriei (www.primariaslatina.ro) varianta denumirii pe care o consideră potrivită atribuirii noului parc aflat pe terenul fostei unități militare.

parc slatina umPrimăria Slatina pune la dispoziție cinci variante de denumiri și însemnătatea acestora, după cum urmează: Vlaicu Vodă – domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina, în calitate de oraș; Slatina Parc – este cel mai nou parc al municipiului nostru; Eroilor – este construit pe amplasamentul unei foste unități militare; Dorobanți – denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o, în perioada 1877-2004, a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”); Tineretului – facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc vor atrage tinerii în municipiul Slatina.

„Dragi cetățeni, îmi face plăcere să anunț toți slătinenii, că parcul cel nou construit va purta numele pe care comunitatea și-l dorește. Vă invit să luați parte, în număr cât mai mare la sondajul nostru, pentru a decide împreună care va fi denumirea acestuia”, a declarat Emil Moț.

În vederea monitorizării constante și eficiente a sondajului, până la finalizarea acestui proiect, respectiv 27 august, ora 12:00, zilnic la ora 15:00, pe pagina de facebook a lui Emil Moț – primarul municipiului Slatina, se va încărca o fotografie, care să conțină datele statistice ale sondajului creat pe pagina web a Primăriei Municipiului Slatina.

Votează aici: http://www.primariaslatina.ro/?fbclid=IwAR3O4fQPOuanR7xQMezhKzOrE53toV3F9adyQEg1mb0SEkTO8NZD4tHcsXw

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/voteaza-numele-parcului-tau/

1 comment

  1. ..

    De acord sa se numeasca Parcul Regina Maria,o reparartie pentru strambatatea facuta cuParcul Regina Elisabeta.Ce legatura o avea acest parc evocat si de Minulescu cu Pitesti.Este vorba de o reciprocitate si la Pitesti exista un parc Slatina?Ma zevzecilor indreptati aceasta gafa toponimica!

Comments have been disabled.