Print this Post


Zilele Municipiului Slatina – un real succes

Sute de slătineni au luat parte, în acest sfârșit de săptămână, la cea de-a treia ediție a evenimentului „Zilele Municipiului Slatina”, pentru a celebra împlinirea a 40 de ani de când Slatina a fost declarată municipiu. Astfel, Esplanada din Slatina s-a dovedit neîncăpătoare, pe parcursul manifestărilor.

Deschiderea manifestărilor a avut loc vineri, 5 iulie a.c., ora 20.00, cu un recital al trupul Alutus Slatina. În intervalul orar 21.00-21.45, pe scenă, a urcat Amy &Band. Seara s-a încheiat cu recitalul lui Randy & Band.

zilele municipiului slatina liSâmbătă, 6 iulie a.c., trupa Alutus din Slatina a urcat pe scenă, urmată de Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.

Zilele Municipiului Slatina s-au încheiat, duminică, 7 iulie a.c., cu spectacole susținute de Conect-R și Lidia Bouble & Band.

„În numele Primăriei municipiului Slatina și al Consiliului Local Slatina, vreau să transmit mulțumiri tuturor slătinenilor care, weekend-ul acesta, s-au bucurat de cele trei zile de sărbătoare din cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 40 de ani de când orașul nostru a fost declarat municipiu!

Vă asigur că administrația publică locală slătineană va continua să vină în întâmpinarea dorințelor și nevoilor dumneavoastră! La mulți ani Slatina!”, a spus Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/zilele-municipiului-slatina-un-real-succes/

1 comment

  1. ..

    Pe cand si muzica la drand?

Comments have been disabled.