Print this Post


Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice – sărbătorită la Slatina

În prima zi a lunii octombrie a acestui an, Primăria municipiului Slatina și Consiliul Județean Olt au organizat un eveniment cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Manifestarea s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor Slatina, la care au participat Emil Moț – primarul municipiului Slatina, Gigi Vîlceleanu – viceprimarul municipiului Slatina, deputatul Marius Iancu, prefectul Silviu Neacșu și Virgil Delureanu – vicepreședintele Consiliului Județean Olt.

ziua persoanelor varstnice slatina 2018Seniorii au primit, din partea organizatorilor câte o floare și un cadou dulce, bucurându-se, totodată, de un spectacol susținut de Ansamblul Doina Oltului.

„Este un moment de fericire și de urări. Eu chiar sunt fericit că mă aflu aici, deoarece este o ocazie cu care putem să discutăm și despre treburile administrative, despre ceea ce mai facem în oraș, ce blocuri se reabilitează, ce spații verzi, unde mai amplasăm bănci. Dragii mei, noi suntem alături de d-voastră, așa cum și d-voastră ați fost alături de noi și pentru asta vreau să vă mulțumesc din suflet. La mulți și multă sănătate!”, a spus Emil Moț.

Și prefectul județului Olt a transmis un mesaj de felicitare persoanelor vârstnice: „Vreau să mulțumesc pentru invitație, mă simt deosebit de onorat că sunt alături de d-voastră. Vreau să vă spun că acest eveniment a fost organizat din suflet, iar acest lucru contează enorm. Vreau să vă urez sănătate, fericire și noroc. Vă mulțumesc mult pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi!”.

Nu în ultimul rând, deputatul Marius Iancu a declarat: „Mă bucur că mă aflu alături de dumneavoastră. Vreau să vă asigur de tot respectul nostru, al generației mai tinere, pentru modul în care d-voastră ne-ați crescut și ne-ați educat. În fiecare zi, avem nevoie de sfatul și de experiența d-voastră de viață. Vă urez și eu un sincer la mulți, multă sănătate și multe zile fericite alături de copii și nepoți”.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/ziua-internationala-a-persoanelor-varstnice-sarbatorita-la-slatina/