Print this Post


  Se caută ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, din sursă externă

  Inspectoratul de Poliție Județean Olt organizează concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a unui post vacant de ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

  Agenții de poliție pot participa la concursul de ocupare a postului vacant de ofițer de poliție, dacă au studii corespunzătoare cerințelor postului și dacă îndeplinesc condițiile legale menționate în anunțul de concurs.

  Înscrierile se fac on-line, în perioada 10-19 februarie 2021, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa resurseumane@ot.politiaromana.ro. Înscrierile se închid pe data de 19 februarie 2021, ora 16.00.

  Informații complete cu privire la postul existent, programul de înscriere, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursului, la nivelul județului Olt, se pot obține consultând pagina de internet a I.P.J. Olt, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, la adresa: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-ocuparea-unui-post-vacant-de-ofiter-de-politie-in-cadrul-i-p-j-olt-biroul-pentru-protectia-animalelor-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-persoanelor-cu-studii-corespunzatoare-cerintelor-postului-si-care-indeplinesc-conditiile-legale-tematica-si-bibliografia-recomandate. 

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/se-cauta-ofiter-de-politie-in-cadrul-biroului-pentru-protectia-animalelor-din-sursa-externa/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *