AcasăActualitateUN NOU CLUB DE ACTIVITĂȚI SOCIALE LA BALȘ

UN NOU CLUB DE ACTIVITĂȚI SOCIALE LA BALȘ

Joi, 9 decembrie 2021, a avut loc inaugurarea Clubului Kiwanis Balș, în prezența reprezentantului oficial al comunității locale, a reprezentanților cluburilor Kiwanis invitate, din Divizia Sud (Turnu Măgurele, Roșiori de Vede și Slatina), precum și a șase membri Kiwanis din Franța.

Președinta fondatoare a ONG Kiwanis Slatina, inspector școlar Claudia Gabriela Nițulescu, având și funcția de locotenent guvernator al Diviziei Sud, pe anul 2020-2021, a prezentat un scurt istoric al înființării în 2015 a clubului din Slatina, ai cărui membri au activat animați de sentimentul de a fi în serviciul altora, „pentru a servi copiii lumii”, deviza oganizației Kiwanis International. Având experiența clubului din Slatina, ea i-a propus colegei Simona Iorga, cadru didactic la Liceul Tehnologic Balș, înființarea unui Club Kiwanis și în orașul Balș.

Membrii cluburilor Kiwanis au o misiune nobilă, aceea de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și a comunităților cărora le aparțin.

La finalul întâlnirii, au fost aduse mulțumiri delegației franceze pentru ajutorul acordat, subliniind că a fost o onoare pentru membrii Kiwanis prezenți, de a fi împărțit împreună momentele plăcute ale acestei zile, când s-a mai adăugat încă un club, miilor existente în lumea întreagă

De asemenea, Claudia Gabriela Nițulescu, în calitate și de membru în Comitetul de Dezvoltare Kiwanis România, și-a exprimat deplina susținere pentru noul Kiwanis Club Balș, felicitându-i pentru proiectele propuse în acest domeniu important al vieții sociale.

Ștefania MARINEANU,
Președinte Kiwanis Club Slatina

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments