Print this Post


150 de locuri de muncă sezonieră în Spania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, prin Serviciul de Ocupare EURES România, oferă 150 locuri de muncă vacante în Spania, dintre care 100 locuri pentru femei și 50 locuri pentru bărbați, pentru munca sezonieră în agricultură. Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor.

Muncitorii vor lucra în câmp, la cules fructe, curățat pomi sau în fabrică, la aranjarea fructelor în lăzi și caserole. Sunt solicitate 100 femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit și 50 bărbați pentru munca în câmp, din care: un șofer autobuz, pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D+atestat); doi șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C+E și atestat) și doi tractoriști.

locuri de munca spaniaDurata contractului de muncă este din aprilie, până în septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire, până în luna noiembrie. Salariul oferit va fi de 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp) și 5.96 euro brut/oră (pentru lucrul în fabrică).

Transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual, iar în cazul pierderii acestuia, se plătește. Contractul de muncă se semnează în Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES, din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crișan nr. 2, tel. 0249/411002.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date trebuie să conțină următoarele documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), CV Europass, copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea „apt pentru muncă”.

Data limită de înscriere este 31 martie 2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/150-de-locuri-de-munca-sezoniera-in-spania/