Print this Post


Senatorul PSD de Olt Paul Stănescu: M-ați trimis la București ca să fiu în slujba Patriei și voi face, în continuare, acest lucru!

stanescu paul 1 net li

.

Paul Stănescu, senator PSD de Olt, s-a aflat, cu ocazia Zilei Micii Uniri, la Slatina, unde se întoarce, de fiecare dată, cu bucurie.

Acesta a luat parte la ceremonia organizată de municipalitate cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române.

„Este o zi specială și n-am fost niciodată de acord că ziua de 24 ianuarie, Ziua Micii Uniri, n-are o importanță așa mare în istorie. Eu cred că a fost unul dintre evenimentele cele mai importante în formarea statului modern român și cred că poate fi, cel puțin, la egalitate cu 1 Decembrie 1918. Mă bucur, de fiecare dată, când sunt acasă. M-ați trimis la București ca să fiu în slujba Patriei și voi face, în continuare, acest lucru”, a declarat Paul Stănescu.

Ionuț DUMITRESCU

 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/senatorul-psd-de-olt-paul-stanescu-m-ati-trimis-la-bucuresti-ca-sa-fiu-in-slujba-patriei-si-voi-face-in-continuare-acest-lucru/