AcasăActualitate1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, la Muzeul Județean Olt

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, la Muzeul Județean Olt

Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, Muzeul Județean Olt a organizat, miercuri, 29 mai 2024, activitatea educativ-recreativă „Lumea din visele noastre”, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, clasa pregătitoare A.

Tot cu acest prilej, sâmbătă, 1 iunie 2024, Muzeul Județean Olt oferă accesul gratuit, în toate expozițiile muzeului, tuturor celor care vor să-i calce pragul.

„Cu prilejul zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului – menționată, pentru prima dată, acum aproape o sută de ani, la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, de la Geneva, din 1925, Muzeul Județean Olt oferă un cadou  micilor vizitatori care trec pragul instituției, sâmbătă, 1 iunie 2024, precum și părinților sau bunicilor care îi însoțesc: accesul gratuit în toate expozițiile muzeului.

Astfel, îi așteptăm pe cei mici (și pe cei care îi însoțesc) să facă o călătorie în timp și să își bucure ochii și sufletele, vizionând exponate de o excepțională valoare din expozițiile de istorie și artă plastică!” a declarat Gheorghe Smarandache, manager al Muzeului Județean Olt.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments