AcasăActualitate1 Mai muncitoresc – marcat de social-democrații din Olt 

1 Mai muncitoresc – marcat de social-democrații din Olt 

Ca în fiecare an, de peste un deceniu, exceptând perioadele de campanie electorală și Pandemia de Covid, social-democrații din Olt au marcat ziua oamenilor muncii printr-o petrecere câmpenească, pe malul râului Olt.
Astfel, membrii și simpatizanții PSD au socializat, au petrecut, cu joc și voie bună… Alături de dumnealor a fost prezent întreg staff-ul PSD din Olt, condus de Marius Oprescu, președintele partidului și președinte al CJ Olt, secondat de Emil Moț, primarul Municipiului Slatina.
Lângă domniile lor au ținut să fie prezenți, ca de fiecare dată, deputații și senatorii de Olt Siminica Mirea, Adrian Chesnoiu, Marius Iancu, Emil Albotă, Cătălin Grecu, Florin Barbu.
De asemenea, la eveniment, au fost prezenți  Virgil Delureanu și Ionuț Ivan – vicepreședinții CJ Olt, Cosmin Floreanu – subprefect de Olt, precum și  viceprimarii Gigi Vâlceleanu și Alexandru Berechet. Organizația femeilor social democrate a fost bine reprezentată la această manifestare, în frunte cu președintele Corina Sulger.
Directori social-democrați ai instituțiilor deconcentrate, social democrați din toate mediile – au întregit evenimentul celebrării Zilei Internaționale a Muncii.

Marius Oprescu, președintele PSD Olt și președinte CJ Olt:

„Ca de fiecare dată, suntem în mijlocul membrilor de organizație. Ne-am întâlnit cu peste 1000 de membri. Este o tradiție pe care o păstrăm de peste 10 ani de zile, împreună cu ei. Le urez la mulți ani!”

Emil Moț, primarul Municipiului Slatina: 

„De 1 Mai, Partidul Social Democrat, organizația Slatina, păstrează tradiția. Ne simțim bine, e petrecerea noastră tradițională. Tuturor membrilor noștri le spun „La mulți ani” și, împreună, să petrecem de 1 Mai.
Din acest weekend, Pădurea Strehareț este deschisă și vă așteptăm cu drag. Ați văzut acolo, avem o zonă de grătare, zonă de promenadă, avem un loc de joacă foarte frumos pentru copii. Slătineni, și nu numai, vă așteptăm cu drag la Pădurea Strehareț!”

Siminica Mirea, senator PSD Olt:

„Este o sărbătoare pe care noi o marcăm în fiecare an, ne întâlnim toți membrii de partid, pentru că este un motiv de bucurie, acela de a sărbători Ziua Internațională a Muncii așa cum se cuvine”.

A consemnat Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments