AcasăActualitate14 octombrie – Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

14 octombrie – Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În data de 14 octombrie 2022, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 9:00, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, și la Caracal, la sediul Agenției Locale, și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se informeze, despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

 AJOFM Olt a demarat acțiunea de contactare a agenților economici, în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanților la bursă.

Astfel, agenții economici din județul Olt care doresc să participe la această acțiune se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, la sediul acesteia din Slatina, str. Prelungirea Crișan, nr 2, (tel 0249/438 595, e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro) sau la sediile agențiilor locale și punctelor de lucru ale acesteia din județ.

Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită, atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, a declarat Constantin Cîtu, director al AJOFM Olt.

Mihaela Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments