Acasă16 angajați ai SJU Slatina – trimiși în auto-monitorizare
Array

16 angajați ai SJU Slatina – trimiși în auto-monitorizare

Spitalul Județean de Urgență Slatina a transmis un comunicat de presă, referitor la ultimele informații apărute în spațiul public, în ceea ce privește un caz confirmat Covid-19 în județul Olt.

Pacientul, confirmat Covid-19, a fost internat, urmând procedura din cadrul UPU Slatina, în secția de Cardiologie a SJU Slatina, cu afecțiuni cardiologice, fără afecțiuni respiratorii, în perioada 28-30 aprilie 2020.

Pacientul a fost externat cu stare ameliorată în data de 30 aprilie 2020, fără să prezinte afecțiuni respiratorii.

spital slatina net 785 net„Ca urmare a comunicării efectuate de Direcția de Sănătate Publică Olt, către  SJU Slatina, cu privire la confirmarea Covid-19 a pacientului respectiv, într-un spital din Municipiul București, au fost identificați la nivelul SJU Slatina, un număr de 16 angajați, care au intrat în contact cu pacientul.

Cei 16 angajați au intrat în contact cu pacientul purtând echipamentul de protecție standard, conform ordinelor Ministerului Sănătății.

Pentru a evita orice posibilitate de infectare a personalului SJU Slatina sau a pacienților internați, celor 16 angajați li se vor recolta exudate faringiene și vor fi trimiși în auto-monitorizare în următoarea perioadă, conform procedurilor interne ale SJU Slatina”, se precizează în comunicatul de presă.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments