AcasăActualitate19 locuri și aproape 800 de candidați!

19 locuri și aproape 800 de candidați!

La începutul acestei săptămâni, a avut loc examenul național de titularizare, la care, inițial, se înscriseseră 880 de candidați, care „luptau” pentru obținerea unuia dintre cele 19 locuri puse la bătaie. Dintre aceștia, 95 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă, iar alți 80 de candidați s-au retras din motive medicale sau personale. Centrul de examen stabilit de Inspectoratul Școlar Județean Olt a fost Școala Gimnazială nr. 3 Slatina, cu două locații, la Colegiul Tehnic Metalurgic și la Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”.

examen titularizarePosturile scoase la concurs de IȘJ Olt au fost: trei posturi pentru educatori la Perieți, Vâlcele și la Grădinița cu Program Prelungit „Floare de Tei” Corabia; trei posturi de medicină generală la Școala Postliceală Sanitară Slatina; două posturi de profesor documentarist la Liceul Tehnologic „Ion Popescu” Cilieni și la Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” Osica de Sus; două posturi de învățător la Școala Gimnazială Specială Balș și la Școala Gimnazială Dobrun; două posturi de profesor de limba engleză la Colegiul Agricol „Dimitrie Petrescu” Caracal și la Liceul Văleni.

Candidații vor afla primele rezultate ale examenului de titularizare vineri, 25 iulie a.c., posturile fiind repartizate, în ședințe publice, în perioada 31 iulie – 5 august 2014.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular