Acasă200 locuri de muncă – în domeniul agricol din Spania
Array

200 locuri de muncă – în domeniul agricol din Spania

Conform unui comunicat de presă emis de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, doi angajatori din Spania oferă 200 de locuri de muncă, în domeniul agricol.

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania, care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise etc.).

Muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe (mere, cireșe, nectarine, caise etc.), curățat pomi; în fabrică, la aranjarea fructelor în lăzi și caserole;

locuri de munca 747Sunt oferite 150 locuri de muncă, după cum urmează: 100 femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit; 50 bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști;

Salariul va fi de 6.25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp; 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în fabrică.

Transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește).

Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE). Durată contract va fi aprilie-septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire, până în luna noiembrie;

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 01 aprilie 2019. Data și locația bursei se vor comunica la o dată ulterioară.

Firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania, oferă 50 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor: căpșuni, nectarine, afine, etc.

Muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor (căpșuni, nectarine, afine etc.). Programul de lucru va fi în intervalul orar 8.00-15.00; pauza de masă fiind de o jumătate de oră.

Salariul va fi de 38 euro net/zi. Cazarea va fi contracost: 40 euro/lună; transportul (dus) va fi plătit de lucrător, iar transportul (de reîntoarcere) va fi plătit de companie (la terminarea contractului). Durata contractului va fi 20 februarie 2019 – 20 iunie 2019.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 februarie 2019.

Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, telefon 0249/411002, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală cu mențiunea „apt pentru muncă”.

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments