AcasăActualitate24 de candidați au promovat concursul de încadrare pentru posturile de agenți...

24 de candidați au promovat concursul de încadrare pentru posturile de agenți de ordine publică

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” din Slatina a găzduit proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști.  143 de persoane au concurat pe cele 24 posturi destinate angajărilor din sursă externă de Inspectoratul de Poli’ie Județean Olt.

Din totalul de 364 de candidați înscriși, 145 au rămas pentru a susține proba scrisă. În urma susținerii probei scrise de către cei 143 de candidați prezenți, 24 au fost admiși, pentru cele 23 posturi vacante de agenți, prin încadrare din sursă externă și un post de agent prin reîncadrare.

politie 22Ocuparea posturilor se va face conform opțiunii ulterioare, începând cu candidatul care a obținut cea mai mare notă finală și continuând, în ordine descrescătoare, până la ultimul candidat admis, în limita locurilor scoase la concurs.

Candidații declarați „respins” la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant nu pot ocupa, în baza notei finale obținute la respectivul concurs, alte posturi vacante în cadrul I.P.J. Olt  sau în alte unități.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments