AcasăActualitate35 de locuri de muncă în Danemarca

35 de locuri de muncă în Danemarca

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin Rețeaua EURES, va organiza, în luna februarie 2013, la Ploiești, o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca. Angajatorul danez va veni în România pentru a intervieva candidații și pentru a selecta 35 dintre aceștia.

Persoanele interesate sunt așteptate să trimită CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: info@duborgjordbaer.dk până la data de 4 februarie 2013, și să completeze on line un formular de aplicare ce poate fi găsit pe linkul http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. Nu sunt acceptate persoane care nu vorbesc și nu înțeleg limba engleză. Selectarea candidaților în vederea invitării la interviu îi revine, exclusiv, angajatorului danez. Invitarea la selecție a persoanelor preselectate se va face în timp util de către consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, din județul de domiciliu al candidatului. De asemenea, detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate, nefiind admise la interviu alte persoane. Relații suplimentare se pot afla de la Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, Compartiment EURES, număr de telefon: 0249/411002.

Cerințele angajatorului sunt: vârsta minimă – 18 ani; rezistența la muncă fizică grea, fiind preferați lucrătorii cu experiență anterioară la culesul căpșunilor, precum și vorbirea și înțelegerea limbii engleze – nivel mediu. Munca se va desfășura la fermă ecologică, în aer liber, culesul căpșunilor începând devreme, la 4-5 dimineața. Sezonul de recoltare a căpșunilor începe aproximativ la începutul lunii iunie și se termină în jurul datei de 15 august. Durata contractului este de 6-7 săptămâni, 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână. Salariul va fi în funcție de cantitatea recoltată, aproximativ 1 euro brut/kg. Angajatorul pune la dispoziție camere de cazare, pentru care va cere taxă de cazare pe zi/persoană, echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro, asigurând spații pentru prepararea mâncării,  internet wireless, dușuri, TV și mașini de spălat.

 

M.C.


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments