AcasăActualitate6 posturi de ajutor șef de post – din sursă externă

6 posturi de ajutor șef de post – din sursă externă

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Olt anunță faptul că scoate la concurs șase posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal.

Sunt scoase la concurs 6 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.

Înscrierea se realizează doar online, în perioada 13-24 septembrie 2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 24 septembrie 2021, doar până la orele 16:00), la adresa de e-mail sursaexterna@ot.politiaromana.ro.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-a-6-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post.

Candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, în perioada 11-19 octombrie a.c., iar în data de 23 octombrie a.c., se va desfășura proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post scoase la concurs din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Ionuț Dumitrescu

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments