AcasăActualitate755 posturi disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”...

755 posturi disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București

În perioada 28 iunie – 11 iulie, va avea loc recrutarea candidaților pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, în sesiunea de admitere iunie-septembrie 2021. Sunt disponibile 755 de posturi.

Se pot înscrie candidații care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare. Aceștia vor completa cererea-tip de înscriere la concursul de admitere, o vor semna și o vor transmite, scanată, pe email, către unitatea de recrutare (structurile de resurse umane ale structurilor în a căror specializare vor susține admiterea). Fiecare candidat va primi, pe email-ul indicat la completarea cererii de înscriere, un cod unic de identificare ce va fi folosit pe tot parcursul concursului de admitere. Cu această ocazie, i se va indica inclusiv centrul zonal unde va susține probele eliminatorii și evaluarea cunoștințelor.

Pentru specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”, sunt prevăzute 300 de locuri pentru specialitatea poliție; 70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră și 60 de locuri pentru specialitatea jandarmi. Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Specializarea „Drept”, domeniul de licență „Drept”: specialitatea poliție, poliție de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învățământ cu frecvență; 100 de locuri – învățământ la distanță, care sunt adresate personalului MAI și pentru care se percepe taxă de școlarizare, precum și 50 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Pompieri, domeniul de licență „Ingineria Instalațiilor”.

Pentru informații detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, pot fi consultate site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, site-ul academiei de poliție https://www.academiadepolitie.ro/, precum și site-urile unităților de recrutare.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments