Acasă900 locuri de muncă în Spania
Array

900 locuri de muncă în Spania

Prin intermediul Rețelei EURES România, firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L., din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania, oferă 900 locuri de muncă, în agricultură, la recoltarea fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Angajatorul are nevoie de femei (600 persoane) și 150 cupluri, cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 ani, cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. Nu se solicită cunoștințe de limbă străină.

cules smeura spania netSe vor lucra 6.30 ore/zi (cu pauză de masă o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. Plata salariului se face pe card, salariu brut 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi (pentru persoane noi) și pentru persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de companie, dar se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract, se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Angajarea se face pe bază de contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul începe cu data de 1 martie 2020.

Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, compartiment EURES (informații și la telefon 0249/411002), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea „apt pentru muncă” sau „clinic sănătos”, CV în limba română, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul). Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 martie 2020.

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular