AcasăActualitate„A fost o vizită de bun-augur!”

„A fost o vizită de bun-augur!”

• a declarat primarul Ion Aliman

Ministrul Apărării Naționale, d-l Mircea Dușa, a vizitat, în ziua de  9 septembrie a.c., Baza Militară de la Deveselu. Alături de domnia-sa, primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a trecut în revistă stadiul celor două lucrări de infrastructură, de care depinde derularea, în continuare, a deja celebrului proiect american, Scutul Antirachetă de la Deveselu: Stația de epurare plus canalizare și Alimentarea cu apă!

N-au lipsit de la această importantă vizită Paul Stănescu – președintele CJ Olt și Cătălin Rotea – proaspăt numit în funcția de Prefect de Olt.

ion aliman„Cele două proiecte sunt strict legate de infrastructura și de interesul celor de la  Unitatea Militară. D-l ministru a fost în teren, a văzut despre ce este vorba, a constatat pe viu cum stau lucrurile, iar discuțiile pe care le-am avut cu dânsul, dar și cu domnii Stănescu și Rotea, cărora le mulțumesc, s-au direcționat spre alocarea, în  continuare, a unor fonduri pentru finalizarea acestor proiecte.

Trebuie să vă spun că d-l ministru a fost mulțumit de stadiul lucrărilor. Discuțiile s-au purtat de la bărbat la bărbat, s-au spus lucrurilor pe nume. I-am spus, d-lui ministru, fără menajamente, problemele cu care ne-am confruntat și ne confruntăm în continuare. Mâine (10 septembrie a.c.) voi merge împreună cu dânsul la Ministerul Dezvoltării, pentru alocarea altor 5 milioane de lei, necesari investiției respective. Până la sfârșitul anului, investiția Guvernului României în comuna Deveselu se va ridica la peste 90 de milioane lei. Acest lucru va însemna 16,4 km de rețea de canalizare, Stație de epurare, 16,4 km alimentare cu apă și drumul de acces sministrul dusapre Unitatea Militară.

A fost o vizită de bun-augur, pentru că de câte ori a venit d-l ministru la Deveselu, tot de atâtea ori domnia-sa ne-a purtat noroc. Sper că ne va purta și de acum încolo, pentru că este un om ancorat în realitate!”, a conchis, cu optimism, primarul Ion Aliman.

Dumitru Sârghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments