AcasăAdministrație„A trebuie să treacă vreo cinci-șase ani, să ajungem să facem lucrări...

„A trebuie să treacă vreo cinci-șase ani, să ajungem să facem lucrări complete de reabilitare a rețelei de apă și canalizare”, a declarat Cătălin Rotea, primarul orașului Balș

Cătălin Rotea, primarul orașului Balș, a vorbit despre stadiul lucrărilor la rețeaua de apă. Acesta a și arătat, pe o platformă de socializare, o mică porțiune din vechile conducte, care alimentau orașul Balș, cu apă potabilă.

„În 2016, am candidat, pentru prima dată, la Primăria Balș. Spuneam că apa din bază nu este potabilă și că are o serie întreagă de probleme. A trebuie să treacă vreo cinci-șase ani, să ajungem, în 2021-2022, ca să facem lucrări complete de reabilitare a rețelei de apă și canalizare, în orașul Balș, rețea de apă înființată undeva în jurul anilor 1970. Și, ca să înțelegeți că tot acest disconfort al dumneavoastră a meritat, aș vrea să vă arăt cum arată o mică porțiune din rețeaua de alimentare cu apa orașului. O mică porțiune din conductele din care dumneavoastră ați băut apă, din care dumneavoastră ați dat apă copiilor, bătrânilor, bolnavilor sau cu care dumneavoastră ați gătit. Așa arată rețeaua de apă, pe care am înlocuit-o și sper ca dumneavoastră să înțelegeți de ce această reabilitare a fost necesară”, a spus Cătălin Rotea.

De asemenea, primarul orașului Balș a amintit și faptul că, în perioada următoare, vor începe lucrările de asfaltare și reabilitare a străzilor din oraș:

„Știți bine că mă țin de promisiune. Absolut toate zonele în care s-a lucrat vor fi aduse la starea inițială. Chiar la sfârșitul acestui săptămâni, încep lucrările de aducere la starea inițială și amenajare totală a terenului, în tot ceea ce înseamnă zona de blocuri, de la spital, până în zona Lămâița, acolo unde s-au făcut aceste lucrări, de asfaltare a străzii Depozitelor, de reabilitare a străzii 1 Decembrie, momentan pe parte de trotuare și de borduri.

În ceea ce privește rețeaua de canalizare, vom vorbi data viitoare despre ea, dar vă asigur că, în maximum două luni, vom începe asfaltarea generală a străzilor, în orașul Balș, pe străzile Cuza și Tudor Vladimirescu, pe Corbeni și pe Româna, în zona pieței și, de asemenea, în toate zonele în care am avut lucrări de reabilitare sau de extindere a rețelei. Sunt convins că acest disconfort, pentru care, în numele primăriei și numele meu, personal, vă cer scuze, a meritat, pentru sănătatea dumneavoastră, pentru calitatea vieții dumneavoastră și pentru binele acestui oraș, în general”.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments