AcasăLa ordinea săptămâniiAcuzațiile pe care mi le aduc Adelin Ștefan Pavel și tatăl său...

Acuzațiile pe care mi le aduc Adelin Ștefan Pavel și tatăl său sunt calomnii de-a dreptul!

Adelin Ștefan Pavel (un tânăr arbitru de fotbal, în vârstă de doar 16 ani și jumătate) este hotărât să-l acționeze în instanță pe Nicolae Truică (primarul comunei Brebeni) pentru că, așa cum ne-a declarat tânărul cavaler al fluierului, acesta i-ar fi pus ambele mâini pe gât și l-ar fi legănat puțin.

Mai mult decât atât, Laurențiu Pavel (tatăl arbitrului și viceprimar PSD la Osica de Jos) este indignat la maxim pentru faptul că un coleg, pesedist de-al său, este capabil să facă astfel de fapte care nu-i fac cinste. Din spusele celor doi – tatăl și fiul – aflăm că ei au făcut o plângere la poliția din Brebeni și că un ofițer de poliție se va ocupa de acest caz.

arbitru si primar brebeniPrezentăm în continuare declarațiile celor doi, dar și declarația primarului comunei Brebeni.

ADELIN ȘTEFAN PAVEL:

Primarul mi-a pus ambele mâini pe gât și m-a legănat puțin

„D-l primar a venit la mine. Inițial, m-a înjurat, apoi, după câteva minute, după o fază controversată, m-a strâns de gât, m-a îmbrâncit. Cam atât, pentru că, după aceea, s-au încins spiritele, a venit și colegul meu, care era arbitru central, și ceilalți jucători ai echipei gazde.

Încă de la început, a ocolit stadionul și a început să mă înjure. După părerea mea, eu nu am greșit cu nimic.

Ceilalți arbitri s-au comportat normal, pentru că nu aveau ce să facă. Erau peste 20 de oameni strânși din comună pe margine, au venit și ceilalți jucători. Chiar nu aveau ce să facă. Se crease o chestie de bătaie. Numai că, un jucător al echipei gazdă, m-a luat departe de acolo, a încercat să mă apere, dar nu a avut șanse de izbândă.  Primarul mi-a pus ambele mâini pe gât și m-a legănat puțin.

Este prima dată în viața mea când mi s-a întâmplat așa ceva. Am câteva meciuri la activ ca arbitru. Atunci, pe moment, am rămas șocat, pentru că nu mă așteptam la așa ceva, nu am greșit cu nimic.

Am oficiat 16 meciuri ca arbitru tușier și un meci ca arbitru central. Ca arbitru central, am arbitrat, în urmă cu două săptămâni, meciul dintre Oltul Slătioara și Unirea Piatra Sat. La toate aceste meciuri, au mai fost câteva observații, dar niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva. Am fost șocat pe moment, așa cum v-am mai spus.”

LAURENȚIU PAVEL, VICEPRIMARUL COMUNEI OSICA DE JOS (TATĂL TÂNĂRULUI ARBITRU):

Îl voi da în judecată…

“Adelin este un copil de 16 ani și jumătate, care a jucat fotbal, timp de trei ani de zile… A fost căpitanul echipei de la Oltețul Osica. În 2012, în octombrie, a avut o emisiune televizată, la Olt TV, când juniorii de la grupa de 98, mergeau extraordinar și erau pe locul I în județ.

M-a surprins foarte mult atitudinea acestui edil. Ulterior am aflat că este primar al comunei… Să strângi de gât, să înjuri și să scuipi un copil de 16 ani și jumătate! Chiar sunt revoltat și chiar îmi pare rău că este coleg cu mine la PSD. Asemenea om nu face cinste unui partid, la etatea dumnealui.

Vom merge la comisia de disciplină, la Slatina, unde copilul va fi chemat ca arbitru. Ceea ce s-a întâmplat în teren este grav!

Eu am sunat la 112, a venit un echipaj de poliție, format din doi subofițeri, am mers împreună cu copilul și cu șoferul, cel care ne-a dus la postul de poliție Brebeni, am dat declarații. Așteptăm, de la județ, să ne cheme.

Am înțeles că un ofițer se va ocupa de caz, având în vedere că dumnealui (primarul Truică – n.r.!) este primar. Am avut deja o întâlnire cu avocatul, o să-l dau în judecată pentru lovirea minorului, agresarea lui verbală și fizică.”

NICOLAE TRUICĂ, PRIMARUL COMUNEI BREBENI:

Nu am avut niciun contact fizic cu acest arbitru

Cel vizat, primarul comunei Brebeni, d-l Nicoale Truică ne-a declarat următoarele:

„Arbitrajul făcut de acest tânăr, care n-a putut fi ținut în mână de arbitrul de centru, a fost unul catastrofal. Adelin Ștefan Pavel a luat niște decizii eronate care i-au înfuriat pe unii jucători din echipa Internațional Brebeni, jucători care l-au apostrofat vehement, invocând prestația lui lamentabilă.

Personal, nu l-am atins pe acest băiat, iar rezultatul contestației pe care echipa din Brebeni a făcut-o ne-a dat nouă, echipei din Brebeni, câștig de cauză, aceasta câștigând la masa verde cu scorul de 3-0. S-a dovedit astfel prostul arbitraj făcut de tânărul arbitru, la meciul dintre echipele din Brebeni și Voineasa. Majoritatea cetățenilor care a asistat la meci poate depune mărturie că nu am avut niciun contact fizic cu acest arbitru, ci doar o parte dintre jucătorii echipei din Brebeni l-au apostrofat vocal pentru arbitraj.

Între acești martori, pot să-i amintesc pe Marinică Ivan, viceprimarul comunei Brebeni, și pe alți doi cetățeni, Dan Florea și Dan Nicula. Acuzațiile pe care mi le aduc Adelin Ștefan Pavel și tatăl său sunt calomnii de-a dreptul.”

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular