AcasăOra SatuluiAdministrația locală e o luptă!

Administrația locală e o luptă!

24 de ore din 24, primarul și tehnicianul veterinar Savu Ciocârlan se află la dispoziția „enoriașilor” săi. A plătitorilor de taxe și impozite din comuna Slătioara, comună păstorită, în cinste și onoare, de un om care și-a păstrat verticalitatea, în ciuda tuturor presiunilor și calomniilor la care a fost supus de vechea și noua orânduire roșie-portocalie.

„Îi respect pe toți colegii mei primari, indiferent de culoarea lor politică. Îi prețuiesc pentru că eu știu, mai bine decât toți conducătorii politici de ieri și de azi, cu ce greutăți materiale și presiuni politice se confruntă. Să știe toată lumea: în condițiile politice de azi, administrația locală e o luptă! Ca primar, e greu să ieși învingător din asemenea bătălie inegală… Și, totuși, sunt unul dintre cei care n-au cedat. Și asta pentru că sunt aproape de oameni. Pentru că nu l-am trădat pe senatorul Toma și pentru că nu mi-am trădat cetățenii…

savu ciocarlanÎi respect pe domnii de la județ, pe președintele Paul Stănescu și pe vicepreședintele Marius Oprescu, însă – cu părere de rău – eu le spun și acum: Domnilor, eu nu înțeleg jocurile de culise! Mi s-au intentat 77 de dosare. Pentru toate, am primit Neînceperea Urmării Penale! Și am mers mai departe…

Aproape șase ani mi-au trebuit ca să bag gaze în comună. De Sfânta Maria, vreau să inaugurez Târgul de Săptămână, un proiect pe Gal în valoare de 110 000 euro. Am refăcut Biserica din Salcia… Am un proiect de asfaltare, pentru care – timp de trei ani de zile – n-am primit nici un ban… Le mulțumesc lui Mircea Geoană, Ion Toma și lui Florin Iordache – acesta din urmă fiind unul dintre cei mai eficienți parlamentari ai județului Olt.

D-l senator Niță a mers și el, în campanie, 10 metri pe jos, prin comuna noastră. De atunci, n-am mai auzit nimic de domnia-sa… Dumnezeu cu mila…”, ne-a declarat, în exclusivitate, Savu Ciocârlan, primarul comunei Slătioara.

Adept al adevărului și al dreptății până la capăt, primarul UNPR nu s-a sfiit să ne spună, fără nicio ezitare: „Așa cât l-am ponegrit noi pe Traian Băsescu, dar să știți că a fost și rămâne unul dintre președinții țării, de la Revoluție încoace, care a făcut mari eforturi pentru respectarea instituțiilor statului. Păi, domnule, cine nu-și aduce aminte de perioada lui Adrian Năstase, când mai era un pic și acesta lua tot… ne lua și sufletele…” Dixit!

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments