AcasăPoliticaAdrian Papahagi, liderul central al Partidului Mișcarea Populară, face un apel la...

Adrian Papahagi, liderul central al Partidului Mișcarea Populară, face un apel la PDL să nu mai pună botul la minciunile plagiatorului Ponta!

După cum se știe, recent, premierul Victor Ponta a invitat PDL la o dezbatere publică în care firava noastră Opoziție să ofere soluții alternative la gravele probleme economice ale României. Nici una, nici două, buldogul Vasile Blaga s-a simțit flatat de minciuna gogonată a chiriașului de la Palatul Victoria, al cărui loc de muncă este la Antena 3, fără să-și dea seama că premierul copy-paste a exersat, bine-mersi, un exercițiu de imagine, dublat de o bășcălie sui generis, care-l caracterizează in integrum pe urmașul lui Bombonel.

Zice Victor Ponta: „Nu pretindem că actualul guvern știe absolut totul sau face absolut totul. Dacă există idei bune, suntem gata să le discutăm și dialogul între putere și Opoziție, pe măsuri economice, este un lucru pe care ni-l dorim și care reprezintă o schimbare fundamentală față de modul în care s-a făcut politică din 2009 încoace”.

papahagi net
Adrian Papahagi

Într-adevăr, politica Guvernului Ponta s-a schimbat fundamental în rău, după ce, prin trădare și cumpărare de parlamentari, la cârma destinului nostru, a revenit cel mai prăpăstios partid post-revoluționar al României: PSD. În cârdășie cu pseudo-liberalii lui Antonescu, Guvernul Ponta a făcut în așa fel ca, în România, totul să crească. A crescut numărul șomerilor, a crescut sărăcia, a crescut numărul de taxe și impozite, a crescut mortalitatea infantilă, s-a triplat numărul bolnavilor și al cerșetorilor, a crescut ca pâinea bine dospită clientela USL, lipitorii de afișe au ajuns directori de instituții, într-un număr infinit mai mare decât pe vremea lui Boc, câinii vagabonzi au ocupat orașele patriei, iar javrele politice s-au cocoțat cât mai sus în fruntea bucatelor… Tot mai mulți primari PNL și PSD vor să pregătească o răscoală împotriva Guvernului USL, iar partidului lui Blaga – iată – îi surâde ideea să se ducă la tratative cu ocupanții.

În fapt, PDL nu este decât o anexă a PSD, atât la nivel național și – cu vârf și îndesat – la nivelul județului Olt. Blaga și echipa sa de fluturi portocalii își continuă zborul, fără nicio jenă, abordând o teză pe care a emis-o liderul PDL după vizita în China, ocazie cu care șefii PDL au împărtășit, cu aplomb tovărășesc, din experiența vastă a Partidului Comunist Chinez.

Parafrazând declarația de atunci a tovarășului Vasile Blaga, astăzi – când coabitarea PDL-PSD pare să prindă contur, ne și imaginăm cum ar suna un comunicat de presă semnat de Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Andreea Paul și Anca Boagiu: „Am dorit să împărtășim din experiența vastă a PSD, care – ne dăm seama – este într-o reconstrucție permanentă. Incredibil, dar colegii noștri pesediști practic – și asta ne bucură – împărtășesc aceleași valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcția unui partid, pornind de la necesitatea atragerii în partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizațiilor cât și a modului în care te raportezi la cetățean.”

Sărmanul Blaga!, cum a căzut el în capcana unui „pisoi” precum Victor Ponta, cum s-a înflăcărat el de faptul că Dottore și-a întors, chipurile, fața spre Opoziție…

A trebuit să-l trezească din somnul cel de moarte un mai vechi camarad, Adrian Papahagi, lider central al Mișcării Populare, care iată ce i-a glăsuit „chinezului”: „În mod evident, Victor Ponta mimează dialogul, în condițiile în care a demonstrat că majoritatea USL, care deține 70% din Parlament, e abuzivă și trece cu șenilele peste orice opinie contrară”. Adrian Papahagi a făcut astfel un apel către foștii prieteni din PDL să nu mai pună botul la minciunile plagiatorului.

Biroul de presă al PMP Olt


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments