AcasăActualitateAjutați-l pe Cătălin!

Ajutați-l pe Cătălin!

Bolnav de la 5 ani de betatalasemie majoră, Andrei Cătălin Florin (12 ani), din orașul Corabia a stat mai mult prin spitale. Timp de 7 ani, lună de lună, Cătălin a făcut transfuzii de sânge la Spitalul Fundeni din București. Însă și aceste transfuzii de sânge au reacții adverse, fierul din sânge se adună în organele vitale și de acolo trebuie eliminat printr-un tratament costisitor. Aflând de suferința acestui copil, un om cu suflet mare, primarul comunei Izbiceni, Mircea Velica, a luat inițiativa strângerii de bani pentru ca acest copil să poată beneficia de un transplant de celule stem, singurul tratament curativ în acest caz.

În primul rând, Mircea Velica l-a invitat pe maestrul Tudor Gheorghe să susțină un spectacol pe scena Centrului Cultural „Tudor Gheorghe” din Izbiceni, spectacol caritabil pentru Cătălin Andrei. În data de 22 februarie a avut loc acest concert, care a fost, de fapt, o prima reprezentație a spectacolului „Ce-am avut și  ce-am pierdut”.

catalin copil corabiaMarți, 26 Martie, primarul Velica, cu sprijinul Primăriei Corabia și a primarului Iulică Oane, a organizat, la Corabia, într-una dintre sălile Casei de Cultură o emisiune umanitară pentru postul de televiziune Olt Tv. La aceasta emisiune a participat Simona Andrei (mama lui Cătălin), primarul Mircea Velica, doctorul Aurelian Costea (vicepreședinte Kiwanis Corabia,o organizație care s-a implicat în strângerea de fonduri pentru acest copil), Florian Tiutiu  (primarul comunei Nicolae Titulescu), Dorel Imireanu, primarul comunei Giuvărăști și alți invitați.

Această emisiune va fi difuzată pe postul Olt Tv, duminică seara de la ora 20,20 și se dorește a fi un apel către toate persoanele care pot și vor să doneze bani pentru salvarea vieții acestui copil.  Venim cu rugămintea de a uita o clipă de zbuciumul zilnic și de a încerca să vă gândiți că viața ne încearcă pe toți, dar Dumnezeu îi încearcă, mai ales, pe cei pe care-i iubește. Haideți să arătăm că, deși mulți nu-l cunoașteți pe Cătălin Andrei, îl iubiți și voi și vreți să-l ajutați. Părinții săi sunt disperați, timpul se scurge și nu au reușit să strângă decât o mică sumă de bani pentru operația din străinătate.

Haideți să dăruim din puținul nostru o fărâmă de speranță! Conturile în care puteți să faceți donații pentru Cătălin Andrei sunt:

– cont în lei pe numele Andrei Simona Dina la BancPost Agenția Corabia: RO72 BPOS 2910 3258 012R OL01.
– cont în euro la BRD Agenția Corabia – RO47 BRDE 290S V430 8649 2900.
Vă mulțumim pentru bunătatea și bunăvoința dumneavoastră!

Dan Oltean,
purtător de cuvânt Primăria Corabia

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments