AcasăAlimentare cu apă pentru locuitorii comunei Brâncoveni
Array

Alimentare cu apă pentru locuitorii comunei Brâncoveni

Locuitorii comunei Brâncoveni sunt beneficiarii proiectului „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă în comuna Brâncoveni”. 1.032 de gospodării din satele Mărgheni, Ociogi și Văleni se vor bucura de alimentarea cu apă.

Valoarea totală este de aproximativ 9,7 milioane de lei, fără TVA, finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

cheroiu brancoveni net„Zi așteptată de toți cetățenii comunei noastre. Începând de astăzi (luni, 11 mai 2020 – n.r.), curge apă pe țevile de alimentare cu apă. Se efectuează primele lucrări de verificare la proiectul «Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă în comuna Brâncoveni». Probele se efectuează pe teritoriul rețelei din satul Brâncoveni și constau în: introducerea de apă în rețea; aerisirea robineților, vanelor; teste de presiune în sistem”, a declarant Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncoveni.

Dragoș SÎRGHIE

1 COMENTARIU

  1. Să fie racordați la apă toți locuitori din satul Brîncoveni și cei de pe strada principală cere au rămas cu șanțurile nedalate să nu mai vorbim de canalizarea inexistentă.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments