AcasăEditorialALO, TOVARĂȘI, STAȚI LINIȘTIȚI LA LOCURILI VOASTRE...

ALO, TOVARĂȘI, STAȚI LINIȘTIȚI LA LOCURILI VOASTRE…

Pe pânza de păianjen instalată de „servicii” în mintea cețoasă a „chiriașului de la Cotroceni”, se lăfăiesc doi elefanți, care se stimulează, reciproc avantajos, ca să servească agenda globalist neomarxistă, împotriva omului ca specie: „Legea delictului de opinie” și „Legile Securității naționale”. Prima, printre alte idealuri securistice, mai mult sau mai puțin necesare democrației adevărate, pune botniță ziariștilor care (vezi, Doamne!) incită publicul „la violență, ură sau discriminare din cauza opiniei sau apartenenței politice”, iar cealaltă, este în afara legii, a minimei morale și a democrației, pentru că Serviciile secrete nu au, în primul rând, dreptul la inițiative legislative. O majoritate parlamentară amorfă, PSD+PNL, premeditat somnolentă, emanată din fostul PCR, cu urmașii aferenți ai securiștilor lui Ceaușescu (ce-i drept, votată de noi), execută ordinele tandemului SRI-SIE, instituții conduse un fost liberal greu vorbitoriu și, respectiv, de omul lui Hrebenciuc și finul lui Iacobov, fost pesedist, ambii validați la Cotroceni.

Nu voi intra în desișurile juridice ale Legii pumnului în gură la ziariști, pe considerente politice, asta e treaba specialiștilor, dar nici nu mă mulțumesc cu explicațiile neghioabe și fără nicio finalitate, prin care Președintele și Laura Ciorbă, avocata mafioților PSD, inițiatoarea acestui proiect bolșevic, tot încercă să „dreagă mohorul”, invocând, în acest sens, legi europene. În fapt, ei ne spun, fără rușine, că libertatea de exprimare și democrația nu-i de nasul unui popor de opincari, cum e poporul român. Mai mult, iubitorul de „PE…SE..DEEE”, Klaus Iohannis ne promite că Legile securității vor fi refăcute și că drafturile apărute, așa din senin, prin presă, constituie o greșeală a nu știe nici el cui… Iar mincinosul patentat, Rareș Bogdan, merge și mai departe și spune că sunt făcute, parcă, într-un beci, și vor fi modificate.

Vă spun ceva, vorba lui Tăriceanu… Cu Legea securității statului, de sorginte stalinistă, se va întâmpla exact ca în cazul prețului carburanților… Un „nebun”, cu grade sub salopeta de benzinar, a scumpit, așa netam-nesam prețul la carburanți, iar românii s-au năpustit să-și umple fostele butoaie de varză cu motorină și benzină.

Îndatoritoare, televiziunile de serviciu ale acestui guvern-căpcăun ne-au liniștit, spunându-ne că e o alarmă falsă. Apoi, în zilele următoare, prețul s-a stabilizat așa cum a vrut instigatorul cu grade. Astăzi, un litru de motorină sau benzină e aproape zece lei. Dublu față de cât era pe vremea manglitorului suprem, Liviu Dragnea, și a analfabetei de renume mondial, Viorica Dăncilă…

Așa vor rămâne și legile lui Iohannis et Compania… Cum au vrut mușchii SRI ȘI SIE…

Parcă-l aud pe cățelul de serviciu al Cotrocenilor, Rareș Bogdan, spunând: „Alo, tovarăși, stați liniștiți la locurili voastre… Voi ați uitat că, în Consiliul Legislativ îl avem pe omul nostru, Florin Iordache, ministrul OUG 13, iar lui Iohannis îi plac din ce în ce mai mult elefanții?”

Dumitru Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments