AcasăALRO continuă donațiile pentru combaterea pandemiei de coronavirus! Combinezoane, măști și viziere...
Array

ALRO continuă donațiile pentru combaterea pandemiei de coronavirus! Combinezoane, măști și viziere…

ALRO Slatina dovedește, încă o dată, că este un partener de nădejde al comunității slătinene. Pe lângă faptul că a fost compania cu cea mai mare sumă donată la Spitalul Județean Slatina – 400.000 lei, mult față de celelalte societăți de pe platforma industrială a Slatinei, ALRO a donat și 25.000 lei la Crucea Roșie, precum și 18.000 de lei către Asociația Internațională de Poliție din România Olt.

Iată că, astăzi, ALRO Slatina a mai donat, pentru combaterea pandemiei de coronavirus, 100 de combinezoane și 100 de viziere. De asemenea, la Serviciul de Ambulanță Olt au ajuns 100 de combinezoane, 99 de viziere și 500 de măști.

Totodată, societatea implementează un set foarte strict de protocoale și proceduri pentru prevenirea infectării în locațiile sale, pentru a-și proteja atât angajații, cât și partenerii de afaceri.

alro slatina netGheorghe Dobra, director general ALRO: Noi suntem comunitatea. Împreună!

„Ne confruntăm cu o situație excepțională, care necesită acțiuni decisive. Acum este momentul sa demonstrăm că înțelegem rolul nostru în comunitatea locală. Responsabilitatea noastră cea mai mare este față de angajații noștri și față de familiile lor. Deoarece angajații noștri, familiile lor, împreună cu prietenii și rudele acestora, ei reprezintă comunitatea. Noi suntem comunitatea. Împreună. Am decis să oferim sprijin Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru a ajuta personalul medical în lupta împotriva coronavirusului. Alte fonduri au fost direcționate către autoritățile de aplicare a legii, Crucea Roșie, care sunt în prima linie în această luptă, iar astăzi am trimis măști, combinezoane și viziere către Spitalul Județean Slatina și către Serviciul de Ambulanță Olt.”

Dragoș SÎRGHIE

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments